Szemezgető

Ízelítő a megvásárolható termékekből 

A teljesség igénye nélkül .....Válasszon a szemezgető felírat alatt legördülő menüből, ahol kategóriákba próbáltam szedni termékeinket.

Kis ízelítő, ha már a webáruházról lemondtunk. Sajnos egyre több megszűnt áruházba botlok bele, ahol eddig az alapanyagokat beszereztem. Nem vigasz, hogy nem vagyok egyedül. Az élet megy tovább és próbálunk boldogulni ahogy lehet.

2010-ben hoztunk be először Thaiföldről orchideához kapcsolható szépségeket ami akkor még újdonságnak számított. Európai "piactéren" is találtunk egyedi, kézzel készített termékeket. 2019-ben utoljára töltöttük fel raktárkészletünket, aztán jött a meglepi és a világ kicsit zárkózottabb lett. 

Ma már meg sem próbálunk újabb termékeket beszerezni, mert a szállítás a Vám az Áfa után már valószínűleg eladhatatlan lenne. Nem tudunk versenyezni az olcsón megvásárolható árukkal.

A meglévő alapanyagból készítünk vagyis most éppen csak egyedül készítek ( kb. fél év, amíg a kreatív kismama visszatér a munka világába) használati és ajándékozásra alkalmas kézműves termékeket.

Vásárolni most már a https://www.meska.hu/shop/schera  oldalon tudnak, ahol kedvezőbb a szállítási költség és bankkártyával is tudnak fizetni.

Ha bármi kérdésük lenne, az elérhetőségeink nem változtak.

Reméljük mindig lesznek olyanok akik értékelik a kézzel készült munkát az egyediséget és talán Önt is a vásárlóink között köszönthetjük hamarosan!

A mielőbbi viszontlátásra itt  az online térben vagy élőben az Orchidea kiállításokon!

Schipeck Gusztávné,-Erika,-Schera

Köszönöm ha értékes idejéből szánt pár percet, hogy elolvassa az írásomat!